Ta bilder under vann med din Iphone!

Får litt siden så var jeg så heldig å få sponset deksel til min Iphone, og det var ikke bare et vanlig deksel men et under-vanns deksel. Det passet kjempe bra og få til sendt et slikt deksel rett før jeg dro til Hellas, det nesten hele dagene ble tilbringt  på stranden. Kundeserviset til Coolstuff et veldig hjelpsomme og lett og snakke med. Om dere ikke har Iphone, så kan jeg garantere dere at dere finner noe annet kult på http://www.coolstuff.no/ ta turen innom å se!

Dere finner dekselet HER og er absolutt vert pengene, det beskytter effektivt mot støt, smuss, vann, snø m.m. Samtidig som all funksjonalitet i telefonen er tilgjengelig. Så om du bruker dette dekselet fast, så kan jeg garantere at du har telefonen din lenge, samt at du kan bruke den når du er å bader, eller ute å går i snøstorm. 


Det tar veldig klare bilder uansett om dekselet er på!

Dekselet er veldig praktisk, å ikke noe stygt å se på! du kan til og med høre musikk mens du ligger ute i vannet å soler deg!


Har du prøvd dette dekselet fra coolstuff?
Hva synes du om det? 

//sponset  

Signatur

Ingen kommentarer

G U N N N I S

16.08.2014 kl.16:06

Så stilig :)

Skriv en ny kommentar

Bli venn med Therese


 

Hei alle sammen! Jeg er eieren av denne bloggen, og heter Therese Pedersen. Jeg blogger for det meste om min hverdag. Men du vil også få noen videoer,tips og andre ting. Håper dere liker bloggen min! Min e-postadresse: therese-@live.nohttp://www.trotland.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits