nye negler!

Hei! Får noen uker siden begynte jeg i praksis på hud og velværeklinikken, først var jeg der en hel uke også skulle jeg være der noen fredager etter. Jeg trives veldig der og det kan jo ha mye med at jeg skal bli hud pleier selv og interesserer meg veldig får det. Jeg har fått vært med på mye den tiden jeg har vært der. Alt fra woxing av bryn til vasking.


Får snart 3 uker siden så satt jeg på meg acryl negler, jeg har gjort det en gang før men ble mye mer fornøyd denne gangen. Har blitt skikkelig avhending av lange fine negler, så når de vokser ut og jeg må ta de av, så ser jeg ikke bort ifra at jeg setter på meg nye!Har du satt på acryl negler før? 

Signatur

7 kommentarer

Line Marie ^^

25.03.2014 kl.17:04

Så fine vippene ble, du hadde jo lange vipper fra før av du :D
Line Marie ^^: Takk! synes ikke det selv men :-)

Gaski

25.03.2014 kl.17:09

Fint det ble! ;-)
Gaski: tusentakk!
Den vanlige med dyprens og masker som tar circa en time , med litt nakkemassassje på slutten :) Pleier også å farge vippene. Brukte vippeextensions før , men ikke nå lenger.

Veldig fine negler foressten <3 Så gøy at du skal bli hudpleier da:) Jeg er helt avhengig av å gå til hudpleier , har vært det i 14 år nå , haha :D

Linn Hjelmeland

25.03.2014 kl.19:03

kjempefine negler og vipper! har utrolig lyst til å sette på jeg og :)

Skriv en ny kommentar

Bli venn med Therese


 

Hei alle sammen! Jeg er eieren av denne bloggen, og heter Therese Pedersen. Jeg blogger for det meste om min hverdag. Men du vill også få noen videoer,tips og andre ting. Håper dere liker bloggen min! e-post adresse: therese-@live.nohttp://www.trotland.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits