Nyttårsaften

 Da klokken ble 6 kom Natalie,Mariell og Tina til meg. Vi begynnte og fikse klart til kveldens festligheter, det ble en kjempe moro kveld med mange venner og bekjente. Som varte langt ute på natten, klokken 12 samlet vi alle på parkeringsplassen får å se rakkettene og ønske alle ett godt nyttår. Det var så koselig, alle gidde klem og ønsket hverandre et godt nyttår! Det ble helt klart en vellykket kveld. Nå er det 2013 med nytt år og nye muligheter, og vi allerfleste lager oss nyttårsforsett som vi aldri klarer og holde. Så i år bestemte jeg meg får å ikke ha noe nyttårsforsett og bare se hva det nye året bringer.  


Det ble tatt en del bilder, med deler bare disse av oss jentene!
Hadde du en bra nyttårsaften?

Signatur

11 kommentarer

Eva

06.01.2013 kl.20:36

søte bilder:)
Eva: takk :)
Hadde en kjempefin nyttårsaften. virker somd u hadde en kjempefin en også ! :-D

theresekristina

06.01.2013 kl.20:46

Ja, utrulig bra :)
Silje Christin: jeg hadde det supert :)
Hadde en utrolig gøy nyttårsaften med 50 mennesker rundt meg! Haha, dansing på høyt nivå! Jævla gøy! :D Ser ut som du også hadde en fin nyttårsaften :)
Helene, kommenterer alltid til: Det hørtes kjempe gøy ut! jeg hadde det bra jeg også :)
ja! så ut som du koste deg :)

06.01.2013 kl.23:11

fettakuken
Anonym: nice
fine bilder, så koselig :D

Skriv en ny kommentar

Bli venn med Therese


 

Hei alle sammen! Jeg er eieren av denne bloggen, og heter Therese Pedersen. Jeg blogger for det meste om min hverdag. Men du vill også få noen videoer,tips og andre ting. Håper dere liker bloggen min! e-post adresse: therese-@live.nohttp://www.trotland.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits