Wings

Hei, begynner og bli en stund siden sist nå. Har motatt masse sponsor pakker, så har en del jobb med og skrive omtale fremover. I helgen skal jeg på stokkøya ( hytta mi ), og håper på at det blir blogging mens jeg er der! Håper også på fint vær, får da skal vi ut i båt. Kommer til og bli en rolig helg men, sikkert koslig!

over til overskriften, som sagt har jeg motatt mange sponsorpakker, og en av de var fra  http://www.partykostymer.com/ sykt kul side! Med masse kle kostymer og tilbehør, jeg valgte meg musekostyme og englevinger. Og er kjempe fornøyd med det! Gleder meg til det blir en fest der man skal kle seg ut!
Ser veldig blek ut på bildene.. men uansett vingene er utrolig lett og ha på seg, og behagelig og ha på! dere finner de HER .
Hva synes du om vingene? 
Hva skal du i helgen?

Signatur

6 kommentarer

Maiken Johnsen ♥

12.07.2012 kl.22:49

Søte vinger :)
Maiken Johnsen: hehe, ja :)

Stine :-)

13.07.2012 kl.18:24

therese.. bilder lyver aldri! :-) hahaha
Stine :: hyysj me dææ!

Madelen Halvorsen

24.07.2012 kl.18:06

Fin du er ! Søte vinger btw!

En beundrer

16.09.2013 kl.21:31

Oh shit! Du er skjukt fiiiiin ;) Å steike så utrolig digg hekk du har også :D

Skriv en ny kommentar

Bli venn med Therese


 

Hei alle sammen! Jeg er eieren av denne bloggen, og heter Therese Pedersen. Jeg blogger for det meste om min hverdag. Men du vill også få noen videoer,tips og andre ting. Håper dere liker bloggen min! e-post adresse: therese-@live.nohttp://www.trotland.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits