Mineral hygienics


Brush Kabuki enkel liten børste, veldig lett og påføre med den også behagelig og holde i. Den røyter ikke noe, som vill si at den er av bra kvalitet. Jeg anbefaler alle og kjøpe denne om man veldig ofte bruker fondation. Det blir ikke noe sjåller når man bruker denne og påføre fondation med! den koster 167 norske kroner, dere finner den HER.
Silk translucent dette skal brukes som siste finpuss, og jeg ble helt sjokkert når jeg prøvde dette pudderet! Det gjør huden silkemjuk og resultatet ble ennå bedre når man hadde på silk translucent. Alle burde hadd et slikt pudder, dere vill elske det. Det koster 113kr og er virkelig værd pengene. Dere finner det HER.
Cool kiss til folk med en litt kjølig hudtone, kjøp dette! Dere kommer til og bli imponert av resultatet, det gir en frisk glød. Anbefaler virkelig dette til dere som vill ha litt mer glødene tone i huden, det koster 119kr, finner det HER.
Medium mineral foundation her må du kjøpe etter din egen hudfarge, denne satt mindt i blinken får meg. Og det er får jeg fikk så god hjelp på siden til mineral hygienics med og finne den som passer min hud farge. Det dekker veldig bra og holder lenge, jeg liker denne foundation får den er litt bløt, da er det mye lettere og påføre gjevnt og at det ikke blir sjållette. Den koster 149kr, og finner den HER
Medium light foundation denne er litt lysere en meduim foundation, men gir et helt likt resultat. Elsker disse foundationene! den koster 149kr og dere finner den HER.


Er stor fornøyd med alle produktene fra mineral hygienics. Kundeserviset er hyggelig og veldig lett og snakke med, anbefaler alle og ta en titt på deres nett-side. Det er helt sikkert noe som passer akuratt deg. Bare still spørsmål i kommentarfeltet om det er noe dere lurer på.

Sponset produkt 

Signatur

12 kommentarer

Maiken Johnsen ♥

03.07.2012 kl.19:58

Kult :D
Maiken Johnsen: ja:)

Mina Kanchan

03.07.2012 kl.20:06

bra tips :)

Stine :-)

03.07.2012 kl.20:07

Du e så heldig!! Håpe at det va nåkka som ikke passa så kan æ få det (a

hehe! :)
Stine : Kanskje, sia du e så søt å snill :)

Martine

03.07.2012 kl.20:31

Synes koster ryter syykt jeg :D
Martine: har du prøvd denne da?

Martine

03.07.2012 kl.20:48

Ja, fikk sponset produkter derfra ;)

Kosten*
Martine: Har ikke hatt kosten så lenge jeg da, men det røyter iallefall ikke nå!

Martine

03.07.2012 kl.22:10

Min røyt med en gang ,men jeg bruker den ikke da ;)

06.07.2012 kl.00:19

Ragee
Anonym: haha

Skriv en ny kommentar

Bli venn med Therese


 

Hei alle sammen! Jeg er eieren av denne bloggen, og heter Therese Pedersen. Jeg blogger for det meste om min hverdag. Men du vill også få noen videoer,tips og andre ting. Håper dere liker bloggen min! e-post adresse: therese-@live.nohttp://www.trotland.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits