Shadow tans (bli brun på 1..2..3)

Shadow tans er en selvbrunings spray som gjør deg brun mye raskere enn det jeg hadde forventet. Når jeg fikk sprayen så var jeg så spent på og prøve den, så jeg sprayet på ene benet mitt. Og har dusjet etter den tid, men fargen er like fin og sitter like godt på ennå! Shadow tans er ikke som andre selvbruninger, får denne gir den en mer rød-brun farge istede får orange. Så denne falt lett i smak!

Påføring: 
Før jeg fikk denne sprayen så har jeg lest litt om den, og har lest at folk bare sprayer den på og lar den tørke inn. Men jeg liker best og gni den utover, så jeg sprayer på og gnir utover med engangshansker. Du bestemmer selv hvor brun du vill bli, det gjør du ved og justere avstanden du har på det området du sprayer og sprayen. Det er lurt og spray deg på kvelden og ta en dusj om morgenen, det gjør at du fjerner sjållene.

Fargen:
fargen er super! Det jeg liker best er at den ikke blir orange, men en mer rød-brun farge som ser mye mer natulig ut. Fargen er brun når du sprayer den på, det gjør det lettere og få den gjevn!

Varighet:
Den holder lenge! Så lenge du ikke skrubber den bort i dusjen, men etter ca 5 dager anbefaler jeg dere og ta fargen bort, hvist ikke kan den bli ugjevn og sjållete. 

Dere finner nettsiden til shadow tans HER, De har et hyggeligt og enkelt kundeservise!
Det koster 349kr per flaske, og det er verdt pengene!

DET KOMMER FØR OG ETTER BILDE I MORGEN!
Har ikke tatt noen før bilder, og jeg vill ikke ta av meg brun fargen bare får og ta noen bilder. Så i morgen skal jeg finne noen andre bilder og bruke som før bilder!

Hva synes dere om sprayen?
Fikk dere lyst til og prøve den? 

Signatur

6 kommentarer

ingunn96

07.05.2012 kl.17:16

hørtes bra ut :)
ingunn96: Den er veldig bra!!

therakers

07.05.2012 kl.17:24

Høres veldig bra ut!! Skal prøve denne. Har du prøvd å rake før? Det er veldig morsomt
therakers: Har aldri prøvd og rake før! Men siden du sa det er morsomt skal jeg finne fram raka og rake plen så det suser!

inehen

07.05.2012 kl.17:50

Høres bra ut!

Ajla i Oklahoma

07.05.2012 kl.18:04

høres veldig bra ut ja! :D

Skriv en ny kommentar

Bli venn med Therese


 

Hei alle sammen! Jeg er eieren av denne bloggen, og heter Therese Pedersen. Jeg blogger for det meste om min hverdag. Men du vill også få noen videoer,tips og andre ting. Håper dere liker bloggen min! e-post adresse: therese-@live.nohttp://www.trotland.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits