Fruktsalat i hjerteform.

Hei, alle sammen! Eller om det er noen igjen av dere lesere, det er sikkert ikke noe moro og lese bloggen min når jeg nesten aldri blogger. Har også fått en kommentarer om hvorfor jeg har blogg når jeg ikke blogger. Altså jeg har blogg får at det skal være moro og ikke får at jeg skal ha et press på meg om at jeg må blogge.

Men nå tilbake til det jeg pleier og blogge om nemlig min hverdag, får i dag har jeg tilbringt litt tid med stine, var kjempe godt og være med henne igjen. Det er utrolig lenge siden vi har funnet på noe, så derfor tok vi oss tid til og spise litt potetgull,godteri og drikke juce. Etter at stine hadde dratt så satt jeg meg ned og slappet av med en skål fruktsalat. Faktisk eplebiter som jeg brukte pepperkake former får å lage hjerter med. Men nå skal jeg se torsdag kveld fra nydalen, og deretter legge meg. 

Hva har du gjort i dag? 

Signatur

4 kommentarer

♡ AMANDA SØRUM

08.03.2012 kl.21:14

slappet av :)

ezel - helene og michelle

08.03.2012 kl.21:15

åh, nam!
AMANDA SØRUM: det er godt det og!

natalie vienberg

10.03.2012 kl.12:31

så koselig! :-D

Skriv en ny kommentar

Bli venn med Therese


 

Hei alle sammen! Jeg er eieren av denne bloggen, og heter Therese Pedersen. Jeg blogger for det meste om min hverdag. Men du vill også få noen videoer,tips og andre ting. Håper dere liker bloggen min! e-post adresse: therese-@live.nohttp://www.trotland.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits