it's so hard when you miss some

En veldig god venn av meg som jeg har kjent i 9år nå, Har byttet skole. Ikke noe lengere enn til Orkanger, men savner kjenner jeg uansett. Jeg og malin var mest skole venner, men fant også på en hel masse ting utenom skolen. Vi hadde det moro med noe uansett, får jeg og malin har så lik humor som du kan få på 2 personer. Vi har en humor som ingen andre en jeg og hun skjønner. 

Når jeg og malin først ble bestevenner så hver eneste gang hun kom til meg så var det en tradisjon at vi lagde sminke video eller bare en video til bloggen! vi brukte veldig mye tid på bloggene våre, og vi begge blogger ennå den dag i dag. 

Nå går vi i 9ende klasse, men fant uansett på masse tull. Jeg og malin hadde ett daglig oppdrag på skolen og det var og gå i fuktskapet og stjele frukt ( spessielt mandariner). Jeg og malin satt også nesten alltid sammen på gruppe arbeid på skolen og når vi skulle lese to og to. Savner skoledagene med malin.. 

Om du leser dette malin så må du vite hvor utrolig glad jeg er i deg. kommer nok aldri til og glemme deg og det flotte smilet ditt.har noen i din klasse flyttet før?

Signatur

2 kommentarer

Ulli

08.01.2012 kl.19:21

veldig fint og lese...<3

Stine :-)

08.01.2012 kl.22:37

Så søtt! Kjenner jeg savner det søte smilet hennes, jeg møtte hver dag :-(

Skriv en ny kommentar

Bli venn med Therese


 

Hei alle sammen! Jeg er eieren av denne bloggen, og heter Therese Pedersen. Jeg blogger for det meste om min hverdag. Men du vill også få noen videoer,tips og andre ting. Håper dere liker bloggen min! e-post adresse: therese-@live.nohttp://www.trotland.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits