hørt om horn til iphone?

..får det har nemmelig gdx.no fikk tilsendt det får litt over ei uke siden nå og er helt overasket over hvordan et lite horn av gummy kan forstørre lyden så mye. Også fikk jeg en super veske til iphone som beskytter skjermen og iphonen, den er praktisk og dra rundt med og om du legger den i vesken blir ikke skjermen ripet opp får du har noe over skjermen som beskytter den. 
denne finner du HER, denne er veldig praktisk får de som meg. Som liker og høre musikk nesten hele tiden, som når jeg sminker meg,dusjer eller bare sitter på rommet. da er det praktisk og ha denne lille saken.

denne finner du HER, har brukt denne helt siden jeg fikk den og det er får jeg elsker hvordan den ser ut, og at den beskytter min bestevenn iphonen min<3. 

har dere hørt om  http://gdx.no/ ?

Signatur

4 kommentarer

hjulstadbarene

21.12.2011 kl.21:09

naj har faktiks ikke det!

Iselinskst

21.12.2011 kl.21:11

Haha, så kult!
Iselinskst: hehe, ja ikke sant? :)
oj! Så sykt morsomt :D

Skriv en ny kommentar

Bli venn med Therese


 

Hei alle sammen! Jeg er eieren av denne bloggen, og heter Therese Pedersen. Jeg blogger for det meste om min hverdag. Men du vill også få noen videoer,tips og andre ting. Håper dere liker bloggen min! e-post adresse: therese-@live.nohttp://www.trotland.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits