NOEN SVAR PÅ SPØRSMÅL

 

 1. Hva var de absolutt beste tingene med Hollywood?

De beste tingene med Hollywood var først og fremst at jeg fikk reise dit med min bestevenn Natalie og at jeg fikk møte tanten min igjen. Så det beste med opplevelsen var å gå i Hollywood bulevard, og få se Hollywood skiltet live!, shoppe der det var utrolig mange butikker og super billig også var vi på noe som jeg aldri glemmer og det var noe som heter drumcircle der alle sammen danset og bare rev seg løs på en strand, det var så moro og se alle de smilene og folkene som danset!

2. Vist du bare fikk bruke 3 sminke produkter hva ville det vært? 

Da måtte de tre tingene ble mineral pudder, øyenbryns blyant og maskara, jeg klarer nesten ikke og se meg selv uten øyenbryns blyant lengre får det har blitt en så vane og se meg med mørke bryn nå. Ligner på en liten unge uten!
 

3. Liker du fregnene dine?

NEI! Jeg hater fregnene mine, gjør alt får å dekke de hver eneste dag.
 

4. Som jeg har skjønt så liker du katter, er det sant?

Ja elsker katter, men får ikke ha katt får vi har en hund som blir helt gal når hu ser katter. Men kunne altså gjort alt får å få en katt unge. 
 

5. Du har et kjempe fint design! Har du laget det selv?

Nei, har ikke laget det selv. Skulle ønske jeg var så flink og lage design, men det er ikke jeg som har laget det. Får det er nemmelig Oda bedre kjent som Trotland
 

6. Tjener du penger på bloggen din?

Nei, kan vell ikke si jeg gjør det. Men får masse sponsor pakker som i sum har blitt veldig mange penger! Elsker mine sponsorer.
 

7. Kan du lage videoblogg? Hvorfor lager du aldri videoblogg?

Skal bli mye flinkere med og lage videoblogg siden jeg har muligheten til og filme med et kjempe bra HD kamera.

8. hvem er den personen du har opplevd mest med?

det er helt klart Natalie vienberg, Har opplevd ting med henne som jeg aldri glemmer helt siden jeg var bitteliten.
 

fikk du svar på noen av dine spørsmål?

 

Signatur

Én kommentar

tianthepoet

12.11.2011 kl.22:47

æ å vill te Hollywood! søte pusekatta forrestn, æ prøve no så godt æ kanj å overtal sjølingan te å gi dæ ei katt men dem e dessverre umuli å overtal. men æ slutte aldri å prøv!

Skriv en ny kommentar

Bli venn med Therese


 

Hei alle sammen! Jeg er eieren av denne bloggen, og heter Therese Pedersen. Jeg blogger for det meste om min hverdag. Men du vill også få noen videoer,tips og andre ting. Håper dere liker bloggen min! e-post adresse: therese-@live.nohttp://www.trotland.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits